محل تبلیغات شما
شقاق مقعدی از بیماری های دردناک ناحیه مقعد است که با نام زخم مقعد هم شناخته می‌شود. همان طور که در عکس شقاق مقعدی نیز مشخص است، این عارضه به معنی بروز ترکی عمیق در دیواره خارجی مقعد است و در ناحیه ای حساس و مملو از اعصاب واقع شده است از همین روی درد بسیار زیادی را برای بیمار به همراه دارد.

اغلب بیماران به علت درد شدید اجازه معاینه انگشتی به پزشک را نمی‌دهند و معاینه معمولاً همراه با تزریق بیحسی انجام می شود. زخم این بیماری در ناحیه مملو از عفونت و میکروب واقع شده است که در نتیجه آن احتمال عفونی شدن و التهاب این زخم بسیار زیاد است.

بیماران مبتلا به این عارضه هنگام دفع دچار درد، سوزش و خونریزی مقعدی می‌شوند و به همین دلیل از عمل دفع پرهیز می‌کنند. اگر شقاق به موقع درمان نشود، عمق آن زیاد شده و به شقاق مزمن تبدیل می‌شود.

اگر به عکس شقاق توجه کنید متوجه خواهید شد که این زخم در ابتدا عمق کمی داشته و تنها پوست را شکاف می‌دهد. در صورتی که با گذشت بیماری و عدم درمان به موقع زخم عمیق تر شده و حتی میتواند عضله اسفنکتر در مقعد را نیز برش دهد. درمان شقاق شامل از بین بردن علائمی مانند عفونت و نیز پیدا کردن علت بروز این بیماری و رفع آن است.

در مرحله ابتدایی راهکارهای مختلفی از جمله درمان های خانگی و دارویی وجود دارند که می‌توانند علائم بیماری مانند عفونت، درد، خارش و … را بهبود بخشند و در بعضی موارد در رفع بیماری نیز موثر خواهند بود. در صورت عدم درمان با روش های قبل باید هر چه سریع تر برای درمان های تهاجمی تر اقدام نمایید. زیرا در صورت عدم درمان علائم بیماری تشدید خواهند شد.

درمان های تهاجمی موجود برای بیماری فیشر شامل جراحی و روش کم تهاجمی لیزر است. جراحی شقاق روشی دردناک و همراه با خونریزی بوده ضمن آنکه ریسک عدم درمان قطعی نیز وجود دارد از همین روی امروزه جراحی شقاق کمتر مورد استفاده قرار گرفته و اغلب از روش لیزر درمانی برای بهبود این عارضه استفاده می شود.

از مزیت های درمان شقاق با لیزر می توانیم به عدم درد و خونریزی، سریع و آسان بودن، درمان قطعی و همیشگی و به جای نماندن اسکار اشاره کنیم.

عکس شقاق مقعدی

در تصویر زیر شکل ظاهری انواع شقاق مقعدی را مشاهده می‌کنید:

تصویر شقاق

عکس شقاق در کودکان

عارضه زخم مقعدی یا شقاق فقط برای افراد مسن نیست و بسیاری از کودکان هم به آن مبتلا می‌شوند. علت ایجاد این عارضه را می‌توان کمبود مصرف مایعات، کم تحرکی کودک، اسهال و یبوست مزمن و وجود برخی از انگل‌ها دانست.

ادامه مطلب در کلینیک مهنا

خون‌ادراری یا هماتوری

دلایل ایجاد کننده بواسیر یا هموروئید در زنان و روش های درمانی

خوراکی های مضر برای افرادی که مبتلا به بواسیر هستند

شقاق ,درمان ,بیماری ,های ,زخم ,عکس ,عکس شقاق ,این عارضه ,عدم درمان ,درمان های ,شقاق مقعدی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همراه با آ تی من arfnjm.rozblog.com پیچک خیال صدای باد کتابخانه ایران دستگاه عرق گیری دیجی کالا نشان کالا آشپزباشی فصل باران سرماکاران