محل تبلیغات شما

  • مواد محرک کليه و تحريک کننده هاي مثانه علل شايع تکرر ادرار هستند که مهمترین آنها کافئين و الکل است، زيرا اينها مدرهاي طبيعي هستند و باعث تشکيل بيشتر ادرار مي شوند. برخي داروهاي مدر و ضد فشارخون هم دفع ادرار را زياد مي کنند.
  • عفونت هاي مجاري ادرار، که بسيار هم شايع هستند، موجب تحريک سيستم ادراري شده و، دفع ادرار را زياد مي کنند.
  • التهاب کليه، که يک بيماري شديد کليوي است و بيماري خاصي به نام التهاب بينابيني مثانه که ناراحتي مداوم دستگاه ادراري است نيز باعث تکرر ادرار مي شوند. ن بيشتر از مردان مستعد ابتلا به اين مشکلات هستند و ممکن است ايجاد درد در پشت يا شکم يا احساس سوزش به هنگام دفع ادرار کنند.
  •  عفونت پروستات در مردان هم همين علائم را دارد. بيماري تشخيص داده نشده يا خوب درمان نشده ديابت هم تکرر ادرار مي آورد.
  •  انسداد دستگاه ادراري (مثل سنگ کليه يا سنگ مثانه) مانع تخليه کامل ادرار مي شود و اين حالت پر شدن زودتر مثانه و احساس نياز بيشتر به دفع ادرار را بوجود مي آورد. اين ناراحتي در سالخوردگان شديدتر است، چون غده پروستات آنها بر ميزراه (مجراي ادراري) فشار آورده و انسداد ايجاد مي کند که در هنگام دراز کشيدن شبانه تکرر ادرار را به دنبال دارد.
  •  بالا رفتن سن هم در آن مؤثر باشد. با افزايش سن توليد ادرار در شبها بيشترمي شود. در سالمندان دو سوم ادرار در شب و يک سوم ادرار در روز توليد مي شود و در جوانها دقيقاً برعکس است.

سلامت نیوز

خون‌ادراری یا هماتوری

دلایل ایجاد کننده بواسیر یا هموروئید در زنان و روش های درمانی

خوراکی های مضر برای افرادی که مبتلا به بواسیر هستند

ادرار ,مي ,تکرر ,هم ,دفع ,يا ,تکرر ادرار ,ادرار را ,دفع ادرار ,ادرار مي ,ادرار در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پزشکی- سلامت یک وردپرس کار اماتور وبلاگ تخصصی برنامه نویسی و سئو avablog برج خنک کننده رازهای ثروتمندی و افزایش فروش ویستا رایانه آقای وبلاگ فروش محصولات بیز هیما