محل تبلیغات شما

بواسیر یا همان بیماری هموروئید نوعی عارضه مقعدی است. بواسیر همان متورم شدن یا گشاد شدن سیاهرگها در کانال مقعد و یا خارج آن است. این بیماری در اثر وارد شدن فشار زیاد به مقعد ایجاد میشود به طور مثال یبوست مداوم یا بارداری می تواند علت این عارضه باشد. همچنین در نتیجه این بیماری علائمی مانند درد، سوزش، خارش، خونریزی، بیرون زدگی های گوشتی از مقعد ایجاد میشود.

برای درمان بواسیر چه بخوریم؟

یکی از سوالات رایج بیماران در رابطه با این عارضه این است که، برای درمان بواسیر چه بخوریم؟  تغذیه یا رژیم غذایی رابطه ای مستقیم با این بیماری دارد. در واقع با کنترل رژیم غذایی می توان تا حدودی در درمان این بیماری، جلوگیری از پیشرفت آن و حتی پیشگیری از این عارضه موثر بود. در ادامه می خواهیم به نکاتی بپردازیم، که رعایت آنها می تواند به شما در رفع بیماری کمک کند.

برای درمان بواسیر چه بخوریم؟

مهمترین علت ایجاد بواسیر یبوست مداوم و مزمن است. از طرفی راهکار درمان یبوست نیز تغییر در رژیم غذایی است. با کنترل این شرایط می توان علائم بیماری را درمان کرد. اما برای درمان بواسیر چه بخوریم؟

غذاهای مفید برای درمان بواسیر

فیبر

مهمترین ماده مغذی که به درمان این بیماری کمک می کند، فیبر است. فیبر در انواع میوه ها، سبزیجات و حبوبات یافت میشود. فیبر حجم مدفوع را افزایش داده و یبوست را درمان می کند. میزان فیبر مورد نیاز 30 الی 35 گرم در طول روز است. بهتر است فیبر به مرور به رژیم غذایی افزوده شود. پیشنهاد می کنیم، برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد این ماده مغذی و  مفید داشته باشید، صفحه فیبر غذایی و خواص شگفت انگیز آن برای سلامتی را مطالعه نمایید.

مایعات

نوشیدن مایعات به خصوص آب تاثیر بسزایی در رفع یبوست دارد. زیرا مدفوع را نرم می کند. نوشیدن 8 تا 10 لیوان آب در طول روز اامی است. به جای آب می توانید از انواع آب میوه های طبیعی، نوشیدنی های بدون الکل و کافئین نیز استفاده کنید.

ملین ها

ملین ها دسته ای از داروها هستند. هریک این دارو عملکرد های مختلفی دارند. ولی هدف تمام آنها درمان یبوست است. از ملین های طبیعی می توانیم به پسلیوم یا اسفرزه اشاره کنیم. 2 تا 3 قاشق اسفرزه را در آب حل کرده و میل نمایید.

در مصرف داروی ملین زیاده روی نکنید. این کار می تواند تاثیر عکسی داشته و یبوست را تشدید کند.

مواد معدنی

ویتامین K: این ویتامین خاصیت انعقادی دارد و می تواند در درمان بواسیر موثر باشد. ویتامین K در سبزیجات سبز مثل کاهو و اسفناج یافت میشود.

ویتامین C : مصرف این ویتامین در برطرف کردن التهاب ناشی از بیماری موثر خواهد بود. مصرف این ماده معدنی به ترمیم بافت های آسیب دیده نیز کمک می کند.

منیزیم : این ماده معدنی می تواند در حفظ آب در روده موثر باشد. منیزیم خاصیت ملینی دارد و موجب نرم شدن مدفوع میشود.

برای درمان بواسیر چه نخوریم؟

در ادامه به معرفی خوراکی هایی می پردازیم که مصرف آنها برای بیماری بواسیر مضر هستند. این خوراکی های عبارتند از :


غذاهای تند: غذاهای تند و در واقع فلفل برای این بیماری مضر هستند. فلفل دارای ماده ای به نام کاپسایسین است. کاپسایسین التهاب آور است و می تواند درد را شدت ببخشید.

گوشت قرمز : زیاده روی در مصرف گوشت قرمز به طور کلی مضر است. مصرف این خوراکی به دلیل ایجاد یبوست در دوران ابتلا به بواسیر ممنوع است.

چربیهای اشباع : روغن های دارای چربی های اشباع می توانند یبوست را تحریک کنند. به جای استفاده از این دست روغن ها می توانید روغن زیتون یا کنجد را جایگزین کنید.

الکل : نوشیدنی های الکلی علائم بیماری را تشدید می کنند. الکل موجب انبساط یا گشاد شدن عروق شده و خود زمینه را برای بواسیر فراهم می آورد.

نمک : مصرف نمک به جهت ذارا بودن سدیم ممنوع است. سدیم موجب کم آبی بدن شده و با تشدید نفخ باعث بدتر شدن علائم بیماری می شود.

کافئین : مصرف نوشیدنی های دارای کافئین مثل قهوه می تواند مضر باشد. کافئین خاصیت مدر آوری داشته و با کاهش حجم آب در بدن بیماری شما را تشدید می کند.

در کنار موارد یاد شده، مصرف خوراکی های زیر نیز به علت خاصیت یبوست آوری ممنوع است:


  •  محصولات لبنی
  •  میوه ها کال
  •  غذاهای فرآوری شده
  • غذاهای چرب و سرخ شده
  •  نوشابه های گازدار
  • بهترین میوه های مفید برای بواسیر

یکی از مهمترین علت های این بیماری یبوست است، به علاوه از آنجایی که یبوست به دلیل کمبود فیبر در بدن ایجاد میشود، خوراکی هایی برای پیشگیری از این بیماری مناسب است که سرشار از فیبر باشند. یکی از مهمترین خوراکی ها، میوه است.

مصرف روزانه فیبر می تواند حداقل 30 گرم از فیبر مورد نیاز بدن در طول روز را فراهم کند.

از مهمترین میوه های مناسب می توانیم به این ها اشاره کنیم:

  • آلو
  • انجیر
  • هندوانه
  • نارگیل
  • گلابی
  • سیب
  • پرتغال
  • انگور

کنترل رژیم غذایی می تواند  به تنهایی هموروئید را درمان کند؟

خیر، امکان درمان قطعی بیماری هموروئید تنها با تغییر در رژیم غذایی امکان پذیر نیست. همان طور که در ابتدا اشاره کردیم هموروئید ها رگ های متورم شده است. در حال حاضر هیچ دارویی برای برگشت این رگ ها به حالت اولیه وجود ندارد. راه درمان این بیماری، قطع کردن بافت های هموروئیدی است.

برای درمان این بیماری در گذشته از عمل هموروئید استفاده می کردند. اما امروزه  به دلیل عوارض جبران ناپذیر جراحی مثل بی اختیاری، روش دیگری به نام لیزر درمانی جایگزین شده است. لیزر درمان سریع سرپایی و قطعی است. همچنین هیچ یک از عوارض جراحی را به همراه ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با درمان بواسیر بر روی لینک کلیک نمایید.

https://drabedian.com/hemorrhoids/diet/

خون‌ادراری یا هماتوری

دلایل ایجاد کننده بواسیر یا هموروئید در زنان و روش های درمانی

خوراکی های مضر برای افرادی که مبتلا به بواسیر هستند

درمان ,های ,بیماری ,بواسیر ,یبوست ,فیبر ,می تواند ,این بیماری ,درمان بواسیر ,برای درمان ,رژیم غذایی ,برای درمان بواسیر ,مقعد ایجاد میشود

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تصورات و دیدگاه ها ی طرحواره درمانی moragheb آموزش سئو بصورت رایگان خدمات ماشین های اداری آکادمی بازار لوازم خانگی افراکالا musicdan دنتال مال وبلاگ برتر حوزه اخبار و برندهای دندانپزشکی و مواد روش‌های کاهش اصطکاک یاتاقان‌ها رژیم لاغری